Een tijdloos design, waterbesparend, technologisch innovatief en recycleerbaar. De rvs-kranencollectie van CEA heeft de looks en de brains. Ga ze ontdekken bij interieurbureau Alinea.

 

Italiaans design

CEA staat voor Italiaanse kranen van de hoogste kwaliteit in massief inox. Wat maakt hun rvs-kranencollectie zo speciaal? Het gebruikte materiaal (AISL 316/L) is uiterst duurzaam, bestand tegen corrosie en zeer hygiënisch. De productie gebeurt met een minimum aan energie en met minimale milieu impact. Bovendien kunnen deze kranen volledig gerecycleerd worden tot hoogwaardige grondstof. Maar er is meer.

 

Aanpasbaar debiet

Zuinig omspringen met leidingwater is een must. De kranen van CEA helpen daarbij. Zonder in te boeten aan comfort kan het waterverbruik aangepast worden aan je behoefte. Om warm water en energie te besparen heeft CEA als een van de eerste fabrikanten kranen in collectie die hydroprogressief werken.

 

Samenwerking met interieurbureau Alinea

CEA biedt ook kranen op maat aan. Door de jarenlange samenwerking met CEA heeft interieurbureau Alinea de nodige expertise voor het bedenken van creatieve aanvullingen en biedt het unieke maatwerkoplossingen aan voor badkamer en interieur.

 

Echte materialen

 

Alinea vindt het belangrijk dat een interieur op alle vlakken in balans is. Gaande van een juist ruimtelijk gevoel, materiaalkeuze, verlichting, meubelselectie tot akoestiek. Het gebruik van echte materialen is essentieel. Alinea is al enkele jaren actief met een interior lab, een laboratorium voor materialen en technieken.

 

Maatwerk voor de badkamer  

Vanuit een interieurervaring van bijna 40 jaar heeft Alinea een grondige expertise en interessante connecties opgebouwd. Samen met CEA Design (rvs-kranen) en Rexa Design (sanitaire toestellen in Corian) is bijna elke maatwerkoplossing voor de badkamer mogelijk. Ontdek inspirerende projecten.

 

Van droom tot realisatie

In samenwerking met gespecialiseerde artisanale ateliers kan Alinea interieuroplossingen uitwerken en aanbieden in hout, glas, keramiek, staal, aluminium, brons, natuursteen, composiet … . Alinea vertaalt dromen naar reële concepten, ontwerpt de technische details en werkt nauw samen met geschikte uitvoerders die een kwalitatieve afwerking garanderen.

 

Erkende ontwerpkwaliteit

Vanuit de passie voor het beroep ontwerpt interieurarchitect/designer Leo Aerts meubels en objecten die internationaal verkocht worden onder de naam Alinea Design Objects. Zijn vitrinekasten VISIBILE zijn internationaal erkend als klassiekers onder de hedendaagse vitrinekasten. De internationale awards en prijzen zijn een erkenning van de ontwerpkwaliteit.

 

Interesse in een project met interieurbureau Alinea? Neem vrijblijvend contact op.

 

CEA design presentation point

 

REXA design presentation point

 

Website: www.alinea.be
E-mail: info@alinea.be
Tel.: 014 58 65 69
2440 GEEL
Stationsstraat 169
ALINEA nv