Functie

 

Ben jij gepassioneerd door modern interieur en tijdloos design? Lees dan hieronder onze vacature voor een ervaren interieurarchitect(e)!

 

Wij zijn op zoek naar een gedreven interieurarchitect(e) om ons team voor het uittekenen en ontwerpen van interieurs te versterken. Naast interieurprojecten sta je in voor het uittekenen van meubelen en objecten van onze eigen collectie ‘Alinea Design Objects’. Deze tijdloze collectie wordt wereldwijd verdeeld waaronder in Europa, VS en Nieuw-Zeeland. Daarbij help je ook actief bij de verkoop van deze collecties. Alinea is een kleinschalig, maar flexibel bedrijf waarbij iedere klant op maat ondersteund wordt.

 

Ben je een gemotiveerde interieurarchitect(e) met goede communicatieve vaardigheden in het Nederlands en Engels? Heb je kennis van het tekenprogramma Vectorworks? Kan je je vinden in bovenvermelde functieomschrijving? Aarzel dan niet om te solliciteren!

 

Deze functie is een parttime betrekking, met mogelijkheid op fulltime tewerkstelling.

 

Over Alinea

 

Alinea biedt al ruim 40 jaar creatieve totaaloplossingen op interieurvragen. Alle mogelijke interieuropdrachten (home, retail, office, public spaces) vult Alinea in vanuit een persoonlijke visie waarbij architectuur, multifunctionaliteit en technische uitwerking duidelijk geïntegreerd zijn. Kwalitatieve oplossingen worden aangeboden om energie en materiaal te besparen, om duurzaam en ecologisch te ontwerpen.

 

Onder het label Alinea Design Objects worden de tijdloze meubelen en objecten, ontworpen door Leo Aerts, verdeeld en gepromoot in binnen-en buitenland. Leo Aerts’ ontwerpen zijn meermaals bekroond met nationale en internationale onderscheidingen en awards.

 

Solliciteren

 

Interesse in deze functie? Stuur je cv, motivatiebrief en gerealiseerde projecten naar Alinea t.a.v. Zuba Aerts: zuba.aerts@alineadesignobjects.com Wij kijken uit naar je sollicitatie en wie weet versterk jij binnenkort ons team!