Good Design Awards 2017

Recent werden de jaarlijkse Good Design Awards 2017 van het Chicago Athenaeum toegekend. Van uit meer dan 55 landen werden duizenden ontwerpen naar Chicago ingestuurd voor deze wedstrijd met verschillende categorieën.

 

Leo Aerts/Alinea

Angelo Totem, een ontwerp van interieurarchitect Leo Aerts/Alinea, ontving een award in de categorie “household”. Voor Leo Aerts is dit reeds zijn 7de Good Design Award die hij mag ontvangen vanuit de Verenigde Staten. Dit is opnieuw een erkenning voor Leo Aerts en zijn ontwerpbureau Alinea in Geel dat continu kiest voor topkwaliteit in interieurarchitectuur en design.

 

Angelo Totem

Angelo Totem is een stapeling van 4 elementen in verschillende materialen, samen goed voor drie objecten met verschillende functies (bloemenvaas, fruitschaal, kaasplank/taartschotel). De verschillende componenten zijn onderling compatibel waardoor verschillende combinaties mogelijk zijn. De gebruiker creëert zijn eigen combinatie. Vanaf einde oktober 2018 is Angelo Totem te koop.

 

Good Design Award stichting

Gesticht in 1950 in Chicago met de medewerking van Amerika’s meest belangrijke ontwerpers zoals Eero Saarinen, Charles en Ray Eames, George Nelson, Florence Knoll en Harry Bertoia, is de Good Design Awards van het Chicago Athenaeum het oudste en meest belangrijke instituut ter wereld ter promotie van goed design. Meer info over Good design Awards vindt u op www.good-designawards.com en op www.chicagoathenaeum.org .